Over ons: de mensen achter JC People | JC People
  • nl
  • de

Over ons

Met een enthousiast team werken we aan het succes van JC People én het succes van werving-en selectiebureaus, non-profitorganisaties en organisaties die sociaal ondernemen belangrijk vinden. Dit doen wij door het krachtige middel video in te zetten in combinatie met een persoonlijke benadering en interactieve elementen.

Over JC People

Bij JC People staat het persoonlijke aspect centraal. Wij brengen graag het beste in mensen naar boven. Met de JC People video tool faciliteren we werving- en selectiebureaus om zo goed mogelijk kandidaten te werven en te presenteren. Andersom geven we organisaties - door middel van de video vacaturebank - de kans om een openstaande vacature en werksfeer an sich zo goed en helder mogelijk te presenteren.

Niet alleen dat: ook binnen non-profitorganisaties draait het om het persoonlijke. Geen massacommunicatie, maar persoonlijk contact. Persoonlijk contact klinkt als een serieuze investering en dat is het ook, het is de investering in de relatie die nodig is om terug te kunnen vragen. Langdurige relaties als basis voor succes met behulp van JC People.

Ons maatschappelijke doel

Als organisatie vinden we sociaal ondernemerschap belangrijk. Dit zie je terug in onze organisatie intern, maar ook in het videoproduct dat wij hebben ontwikkeld voor organisaties die zorgen dat sociaal ondernemen haalbaar is. Wij streven naar samenwerkingsverbanden met werkbedrijven. Daarnaast willen we de behaalde successen met JC People inzetten om verder te kunnen investeren in ons platform 'Echte Kansen'. Dit is een online platform waarin we jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans willen geven om zichzelf te presenteren middels onze eigen ontwikkelde tool.

Ons broertje: JC

JC People heeft een broertje: JamesConnects (JC). Dit is tevens een video tool die vanuit hetzelfde principe is opgebouwd, maar waarmee wordt ingespeeld op de meer commerciële markt. JC is het middel voor acquisitie, aftersales en relatiebeheer. Ook hierin wordt gebruik gemaakt van persoonlijke en interactieve elementen waardoor de kans groter is dat een de ontvanger van jouw video een afspraak wil maken.

Maak kennis met ons team.

Leuk dat je er bent! Dit zijn de mensen achter JC People.

Ons team

>