Video recruitment | JC People: get the best people through video messaging.
  • nl
  • de

recruitment

De interactieve videotool van JC People biedt organisaties die zich bezighouden met de werving en selectie van kandidaten de mogelijkheid om op een beter beeld te creëren van de openstaande vacature of de voorgestelde potentiële kandidaat. JC People recruitment biedt drie varianten.

Video vacaturebank

Er zijn twee manieren om sollicitanten te interesseren. De eerste is ze door saaie en lange vacatureteksten heen te laten worstelen en hopen dat ze willen reageren. De tweede is door gebruik te maken van de JC People videovacaturebank! Door het inzetten van een combinatie van video en het interactief betrekken van de kandidaat presenteer je jouw organisatie en de vacature op een visueel aantrekkelijke manier en trigger je de juiste kandidaten om de openstaande vacatures te bekijken en daarop te reageren.

Meer informatie

Kandidatenwerving

Steeds vaker valt op LinkedIn te lezen dat potentiële kandidaten de onpersoonlijke wijze waarop zij worden benaderd zat zijn. Ze ontvangen zoveel mailtjes dat jij er als recruiter met jouw mail ook niet langer uitspringt. Bij JC People begrijpen we dit heel goed. Daarom hebben wij een interactieve videotool ontwikkeld. Hierin maken wij gebruik van Video Acquisition Message (VAM). Een VAM bestaat uit meerdere aaneengeschakelde videofragmenten waarin je in delen iemand kunt meenemen in jouw verhaal.

Meer informatie

Kandidatenpresentatie

Vanuit JC People geven wij organisaties die actief zijn in bijvoorbeeld detachering of het uitzenden van personeel de mogelijkheid om hun kandidaten op een andere manier te presenteren aan hun opdrachtgevers. Met JC People kun je meerdere kandidaten te presenteren in één VAM, maar het is ook mogelijk om de presentatie van de kandidaat uit meerdere delen te laten bestaan. Kandidaten presenteren met JC People is snel, laagdrempelig en leuk: zowel voor de recruiter als de werkzoekende!

Meer informatie
>